SMUGGLAREN
Meny
Lunch
Smaksymfoni
Vår fina miljö
Julbord
Gastroquiz
Lilla röda
Abborre
Pilgrimsmussla
Smaksymfoni
Home
Smaksymfoni
Stulen gris, hittelön i form av tung middag utlovas
10 % worldwide
Halstrade kammusslor
Halstrad Seabream
Vitello tonnato
Julens glögg
Dopp i grytan
Lite avsmakning av julbordet
Julens godis
Lite småvarmt
Julbords måste ”Lutfisk”
Julbords dessert
Ceviche
Höstens rödbeta
Ribollita
Egenrökt lax
Mini Skagen
Lite vegetariskt
Lite sillar
Vegetariano
Praliner julbord
Blåbärsparfait
Vegetariano different style
Bistecca di Vitello alla Saltimbocca
Caprese
Råbiff i mängden
Piggvar med friterad potatis
Gravad biff/ granskott/ lingon
Return christmas 2024 ?
Rimmad kammussla
Vannameiräkor
Bouillabaisse
Friterad King-Edward
Vildsvin & svamp
Vinteräpple
Laxmousse och forellrom
Blomkål- och tryffelpannacotta
Råbiff
Bouillabaisse på väg ut
Kalv med cheddarrösti
Vegetarisk
Soja- och senapsmarinerad lax
Lakrits- och chokladbrownie
Gräsand-Jordärtskocka
På väg ut!
Lätt brynt tonfisk
Vannameiräkor/ tångkaviar och lite till!
Författad okt – nov 1999 TRYCK O LÄS
Kalvtartar
Jappe whisky & cognac
Abborre-Fänkålsarancini
I väntan på att hummersoppan ska slås!
Gravad älgbiff
Citronsorbet
Abborre- och lamm på G
Soup
Gravad biff & löjromschips
Parmesan & Gruyère
Piggvar
Chili- och lime bakad vanameiräka
Halstrade pilgrimsmusslor- och betor
Råbiff
Förrätter och desserter i luckan
Choklad
Kronhjort
En liten råbiff
Smultronmousse
Störrom & Rispapperchips
Choklad & Hallon
Gödkalvfilé
Skaldjurstårta
Pilgrimsmussla, blomkål- och tryffelpuré
Krokett på helgeflundra
Provar lite!
Dovvilt
Kalvbräss & Murklor
Lamytterfilé
Variation på pilgrimsmussla löjrom, tryffel, jordärtskocka
Gravad biff
Rimmad lax
Gott!
Abborre
Lax-och torsk carpaccio
Ett litet lägg
Torsk & betor
Saftig älgkalv
Sparrissoppa & pigrimsmussla
Calvados
Lite andfiléer på gång
Gin & Tonic cake
Ostron & Kött
Lite dessert
Vegetarisk
Key West Limepie
Rådjur
Små snacks
Lite grejer från havet
Snacks, ost, taco, abborre
Gravad Helgeflundra
Lite Pilgrimsmusslor
Hummersoppa med skaldjurskrokett
I bland!
Rosé vin
Sniglar
Käse
Löjrom
Marulk med Schalottenvelouté
Anka med morotspuré
Passar till IPA
Råbiff på älg
Kalvrygg & svamparancini
Abborre
Tapiocacrisp & störrom
Desserter från 90 talet
Pistagekaka
Bouef
Skagen
Dessert
Räkor
Scampi och aioli
Renfilé, Karl-Johansvamp sky
Tung rom
Black & White 1996
Fågel
Vildsvin, betor & sotad lök
Rabarber, vitchoklad
Förrätter & desserter
Lite bea på sidan
Le Canard & Pommard
Råbiff
Tryffel
Firre
Torsk
Chark
Chokladmousse & maräng
Bakade primörer med riven manchego
Pärlhöna & nässelrisotto
Älg tournedos
Äppelterrine
Choklad & hallon
Lax- och forellrom
Lite biff
Lamm
Lite blandat
Kalv
Från havet
Vildsvin
Helgeflundra från 1997
Råbiff
Råbiff
Röding
Sjömansbiff
Marulk bourguignon
Pumpasoppa
Lammlägg
Bärs
Skagen
Röding – Ängsyrehollandaise
Svamptoast, forellrom
Råbiff
Torskrygg, dillvelouté
Löjrom
Jordärtskockssoppa
Lite mix
Mörk choklad
Helgeflundra
Skrei med rostad tomatsås
Rökt rådjur, rostade betor, anchochili emulsion
Gurksoppa
Vitsparris
Älgtartar
Laxöring
Italienskt
Kronärtskockssoppa med pilgrimsmussla
Rotselleri tacos
Rispapper och rom
Bästa kökssnackset
Abborre
Pilgrimsmusslor och fläsk
Rimmad pilgrimsmussla med fläder- och gurksoppa
Råbiff
Grappa
En sen lördagskväll
Brostorp blåmögelost
Råbiff
Löjromschips
Dessert
Vit sparris
Soppa
Ankbröst-Parmesansås
Löjrom
Gin & sorbet
Comté
Renbiff med madeirasås
Kräftsoppa
Sparrissoppa
Just det
Lamrostbiff
Rabarb
Lakrits & Vodka
Perfekt
Lakritsparfait, päron, citronskum
Lammrygg
Älgbiff
Piggv
ar / Hummerkrokett
Persiljerotskaka/ Dulce de leche
Skreitorsk
Rabarber
Rödbeta- och lak
rits parfait
Löjrom
Bruchetta
Anka
Pilgrimsmussla
Gös bourguignon
Piggvar i hummersås
Two of a kind
Små goda
Läskande
Chips
Råbiff
Plommonsorbet
Rom och biff
Ryggbiff, bea
Godare
Kronhjort
Friterad blomkål
Snacks
Kalvrygg
Selleritaco
Kräftsoppa
Nässelsoppa med vaktelägg
Marulk
Rotselleri, stenbitsrom
Kummelrygg, svartrotssås
En trevlig kväll
Långa
Halstrade pilgrimsmusslor med curry och äpple
Carpaccio på älgfilé
Lammrostbiff & lammbräss
Skagen
Kalvtournedos
Störrom, chips, syrad grädde
Padrones
Champagne
Abborre, hollandaisesås
Tomatsoppa och blodapelsinsorbet
Abborre murkelsås
Friterad krabba
Blomkål
Halstrad röding
Abborre-Dillsås
Gräsand med svampkroppkaka
Secrets
Godsaker
Dela det här:
Twitter
Facebook
Skriv ut
Go To Top