Stulen gris, hittelön i form av tung middag utlovas10 % worldwide Halstrade kammusslor Gravad biff/ granskott/ lingonVannameiräkorBouillabaisseFriterad King-Edward Vildsvin & svamp VinteräppleLaxmousse och forellromBlomkål- och tryffelpannacottaRåbiffBouillabaisse på väg utKalv med cheddarröstiVegetariskSoja- och senapsmarinerad laxLakrits- och chokladbrownieGräsand-JordärtskockaPå väg ut!Lätt brynt tonfiskVannameiräkor/ tångkaviar och lite till!Författad okt – nov 1999 TRYCK O LÄS KalvtartarJappe whisky & cognac Abborre-Fänkålsarancini I väntan på att hummersoppan ska slås! Gravad älgbiffCitronsorbetAbborre- och lamm på GSoupGravad biff & löjromschipsParmesan & GruyèrePiggvarChili- och lime bakad vanameiräkaHalstrade pilgrimsmusslor- och betorRåbiffFörrätter och desserter i luckanChokladKronhjortEn liten råbiffSmultronmousseStörrom & RispapperchipsChoklad & HallonGödkalvfiléSkaldjurstårtaPilgrimsmussla, blomkål- och tryffelpuré Krokett på helgeflundraProvar lite!DovviltKalvbräss & MurklorLamytterfiléVariation på pilgrimsmussla löjrom, tryffel, jordärtskockaGravad biffRimmad laxGott!AbborreLax-och torsk carpaccioEtt litet läggTorsk & betorSaftig älgkalvSparrissoppa & pigrimsmusslaCalvadosLite andfiléer på gångGin & Tonic cakeOstron & KöttLite dessertVegetarisk Key West LimepieRådjurSmå snacksLite grejer från havetSnacks, ost, taco, abborreGravad HelgeflundraLite PilgrimsmusslorHummersoppa med skaldjurskrokettI bland!Rosé vinSniglarKäseLöjromMarulk med SchalottenveloutéAnka med morotspuréPassar till IPARåbiff på älgKalvrygg & svamparanciniAbborreTapiocacrisp & störromDesserter från 90 taletPistagekakaBouefSkagenDessertRäkorScampi och aioliRenfilé, Karl-Johansvamp skyTung romBlack & White 1996FågelVildsvin, betor & sotad lökRabarber, vitchoklad Förrätter & desserterLite bea på sidanLe Canard & PommardRåbiffTryffelFirreTorskCharkChokladmousse & marängBakade primörer med riven manchegoPärlhöna & nässelrisottoÄlg tournedosÄppelterrineChoklad & hallonLax- och forellromLite biffLammLite blandatKalvFrån havetVildsvinHelgeflundra från 1997RåbiffRåbiffRödingSjömansbiffMarulk bourguignonPumpasoppaLammläggBärsSkagen Röding – ÄngsyrehollandaiseSvamptoast, forellromRåbiff Torskrygg, dillveloutéLöjromJordärtskockssoppaLite mixMörk chokladHelgeflundraSkrei med rostad tomatsåsRökt rådjur, rostade betor, anchochili emulsionGurksoppaVitsparrisÄlgtartarLaxöring Italienskt Kronärtskockssoppa med pilgrimsmusslaRotselleri tacosRispapper och romBästa kökssnacksetAbborrePilgrimsmusslor och fläsk Rimmad pilgrimsmussla med fläder- och gurksoppaRåbiffGrappaEn sen lördagskvällBrostorp blåmögelostRåbiffLöjromschipsDessertVit sparrisSoppaAnkbröst-ParmesansåsLöjromGin & sorbetComtéRenbiff med madeirasås KräftsoppaSparrissoppaJust detLamrostbiffRabarbLakrits & VodkaPerfekt Lakritsparfait, päron, citronskum LammryggÄlgbiffPiggvar / Hummerkrokett Persiljerotskaka/ Dulce de lecheSkreitorskRabarberRödbeta- och lak rits parfaitLöjromBruchettaAnkaPilgrimsmusslaGös bourguignon Piggvar i hummersåsTwo of a kindSmå goda LäskandeChipsRåbiffPlommonsorbetRom och biff Ryggbiff, beaGodareKronhjortFriterad blomkål SnacksKalvryggSelleritaco KräftsoppaNässelsoppa med vakteläggMarulkRotselleri, stenbitsrom Kummelrygg, svartrotssåsEn trevlig kväll LångaHalstrade pilgrimsmusslor med curry och äppleCarpaccio på älgfilé Lammrostbiff & lammbrässSkagenKalvtournedosStörrom, chips, syrad gräddePadronesChampagneAbborre, hollandaisesåsTomatsoppa och blodapelsinsorbetAbborre murkelsås Friterad krabbaBlomkålHalstrad rödingAbborre-DillsåsGräsand med svampkroppkakaSecretsGodsaker